Hlavní obsah
Článek

Josefa Koktu a Ornellu Štikovou (31) rozhodně nemůže nikdo podezírat z toho, že by se ti dva nedávno nečekaně vzali kvůli prospěchu, tady šlo na tisíc procent o lásku! Zatímco Pepa, bývalý multimilionář, má dnes jen drobné a horko těžko se snaží rozjet nové podnikání, aby se zase vyšplhal mezi bohatce, ani rodina Ornelly na tom není nijak růžově.

Super.cz již před časem odhalil, že manželé Štikovi, rodiče novomanželky, čelí obřím dluhům. Na honoraci si jen hráli a patrně hrají dál i poté, co se nám podařilo najít maminku Moniku Štikovou v jedné firmě, kde pracovala jako vrátná. Rodiče celkově totiž své dluhy ještě navýšili.

„Proti dlužníkovi M. Š. je v současné době vedeno dvacet exekucí, které zahájil Obvodní soud pro Prahu 6, a to pro celkovou dlužnou částku, jež bez úroků a příslušenství dosahuje 3 480 000 korun,“ sdělila Super.cz mluvčí Exekutorské komory Petra Báčová. Loni měl Michal Štika exekucí přitom „jen“ osmnáct.

Jak se ale zdá, něco už manželé přeci jen umořili. „Paní M. Š. čelí podle Centrální evidence exekucí sedmi řízením pro jistiny, které v součtu činí cca 444 000 korun. Exekuce nařídil Obvodní soud pro Prahu 6 na návrhy věřitelů v letech 2008, 2010, 2011, 2013 a 2014,“ dodala mluvčí. Monika Štiková přitom měla loni o jednu exekuci víc a dluhy dosahovaly dvojnásobku.

Nedá se čekat, že by Pepa Kokta tchána a tchyni z problémů vytáhl, i kdyby se nakrásně stal znovu boháčem. Všichni si jistě pamatují, jak se Josef s Monikou vzájemně uráželi. Sice došlo k usmíření, ale těžko si teď budou padat do náruče, jako by se mezi nimi nikdy nic nestalo.

Koktu může těšit jen to, že Ornella sama dosud nečelí jediné exekuci…

Reklama

Další články

Načítám