Hlavní obsah
Článek

Po sňatku Kate Middleton s princem Williamem se stala ostře sledovanou celebritou i její mladší sestra Pippa, jejíž zadeček získal v médiích srovnatelný prostor jako svatební šaty vévodkyně z Cambridge. Zatímco Kate se kvůli těhotenství zakulacuje, Pippa Middleton (40) má stále výstavní postavu.

Nejvýznamnější britský pár momentálně tráví dovolenou v Karibiku, kde vévodkyně relaxuje před druhým porodem, který ji čeká v dubnu. Na ostrově Mustique jí společnost kromě manžela dělá i sestra Pippa, bratr James, její rodiče a rodinní přátelé.

Kate se kvůli požehnanému stavu v bikinách na pláži pochopitelně nevystavuje, a veškerou pozornost tak na sebe strhává Pippa, jejíž tělo v tyrkysových bikinách opravdu nebylo možné přehlédnout. Při dovádění ve zdejších průzračných vlnách opět dokázala, že by svou pevnou postavu mohla prezentovat i v módním katalogu.

Pippa tak po dlouhé době zastínila svou sestru, která zůstala v pronajaté luxusní vile se synem Georgem a matkou Carole, jejíž šedesátiny celá rodina na dovolené oslavila.

Reklama

Další články

Načítám