Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Anetou Vignerovou (36) jsme se viděli naposledy před svátky a teď jsme se potkali na akci jednoho obchodu s obuví, kde si modelka zkoušela botky. A byla dost otrávená. "Nevím, co se děje, ale žádné mi v mojí velikosti nejsou. Asi mi nějak natekly nohy. Přece nebudu nosit dvaačtyřicítky," posteskla si.

"Mně totiž stačí jít chvíli v nějakých těsnějších botách, a noha mi tak napuchne, že se nevejdu do jednačtyřicítek, které jsou pro mne maximum. Modelky s nohama dost často trpí," krčila rameny. Na velikost nohy snad nemělo vliv sváteční obžerství. "Já jím opravdu ráda a cpala jsem se. U mne to vždycky trochu kolísá, kilo dvě nahoru a dolů. Teď jsem v té o trochu větší fázi," prozradila.

"Do kalhot se ale ještě vejdu," dodala, ale přesto zvolila model, který jí zadeček maskoval. "Cítím, že bych měla konečně začít cvičit. Musím se polepšit a začít něco dělat. A asi začnu něco dělat s těma nohama, aspoň nějaké lymfatické masáže, abych za chvíli nemusela chodit místo v lodičkách ve sněhulích." slibovala už poněkolikáté před kamerou Aneta.

Něco v rámci novoročních předsevzetí slíbila i sama sobě. "Měla jsem jich spoustu, chci být důslednější a cílevědomější, řekla jsem si, co bych chtěla vylepšit, ale raději to neříkám nahlas, aby mi pak někdo nevyčetl, že jsem to nesplnila," svěřila.

Pokud jde o nějaké velké omezování, nemá ho v plánu. "Říkám, že všeho s mírou. Nekouřím, takže tohle předsevzetí jsem si dávat nemusela, pokud jde o alkohol, každý se příležitostně rád napije," soudí. Nestihne si dopřát ani zimní dovolenou v teple. "Všichni sice provokují fotkami v plavkách na Facebooku, ale mně to vyjde asi až v dubnu," plánuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám