Hlavní obsah
Článek

Mladší bratr Paris Hilton (43) kráčí ve šlépějích této skandalistky a dává o sobě vědět nepříjemnostmi. Conrad Hilton nejmladší byl zatčen kvůli výtržnostem, které tropil v letadle. Spolucestujícím nadával do hloupých bažantů a sráčů. Odsoudili ho k povinné psychologické léčbě a musí v březnu k soudu.

Po zatčení byl propuštěn na kauci ve výši 100 tisíc dolarů. Za měsíc půjde k soudu a tam se bude ze svého chování zpovídat.

„Napadal a vědomě urážel stevardy a zhoršoval schopnost stevardů vykonávat jejich práci při obsluze jiných cestujících na lince z Londýna do Los Angeles se společností British Airways,“ uvedl losangeleský státní zástupce. Mladík byl zatčen 31. července minulého roku po přistání v Los Angeles. Teprve teď ale soudy jeho případ budou řešit.

Podle soudních dokumentů a výpovědí v nich obsažených se mladý Hilton po vzletu procházel po letadle a všem – pasažérům i stevardům – říkal: „Nasrat!“

„Mohl bych vás všechny během pěti minut vyrazit. Znám vašeho šéfa! Můj otec vás vyplatí. Udělal to už dřív. Zaplatil minule tři sta tisíc dolarů!“ řval podle svědků evidentně zfetovaný Hilton na stevardy British Airways.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám