Hlavní obsah
Článek

Sympatická Denisa Dvončová byla jedinou Slovenkou, která kdy vyhrála mezinárodní modelingovou soutěž Elite Model Look. A je to už dvanáct let. Tehdy jí bylo patnáct a byla to vyjukaná holčička. Nyní je matkou čtyřletého syna, ale od modelingu nikam neodešla, pořád je ve světě luxusních šatů a drahých rób žádaná.

"Pořád vypadáme dobře, ne?" smála se Denisa, která se blíží ke třicítce, ale cítí se velmi šťastná. Tím hlavním je pro ni rodina, její syn Matěj, jehož si pořídila na současné poměry docela brzy. "Já si nemyslím, že to bylo nějak předčasné. Nejsem jenom maminka, ale i kamarádka. Přišlo to, a mělo to tak být. A kariéru mi to nijak nezbrzdilo. Už tři měsíce po porodu jsem zase pracovala," vysvětlila nám Denisa.

Denisu jsme z reklamních kampaní a titulních stránek mezinárodních módních časopisů znali jako dlouhovlásku, proto, když jsme ji potkali na pražském castingu pro tvář známé firmy na klenoty, jsme byli v šoku, když byla blondýnka ostříhaná na kluka. "Dala jsem se ostříhat před Vánocemi, dělala jsem jednu přehlídku v Bratislavě a šokovala jsem Slovensko," pobaveně vyprávěla.

Krátký sestřih cítí jako výhodu proti ostatním modelkám, které si pěstují dlouhé hřívy. "Právě že jste jiná a originální, což je fajn," míní. A jak dlouho má v plánu zůstat v aktivním modelingu? "Záleží na charizmatu, a zda se o sebe staráte. I starší ženy, jako jsem já, vypadají úplně úžasně a rozhodně ne na svůj věk," myslí si.

Denisa nám ukázala i svůj book, kde byla nafocená i nahá, proto jsme se ještě zeptali, jak brzy po porodu si troufla i na takové focení. "To bylo ještě před porodem. Ale troufla bych si znovu kdykoli. Já se o sebe starám," ujistila nás.

Reklama

Další články

Načítám