Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to jen tři dny, co Super.cz odhalil jako první, že modelka Agáta Prachařová (38) tak úplně nectí manželskou věrnost a odletěla za oceán, aby navštívila hokejistu Jiřího Tlustého v Severní Karolíně. Zatímco ona chtěla tradičně mlžit, překvapivě se ozval její manžel, Jakub Prachař (40), který nám její úlet, a to, že mu lhala, že odletěla za kamarádkou, potvrdil.

Agáta vše popírala a zásobovala svoji stránku na sociální síti společnými fotografiemi, svým snímkem s kyticí nebo fotkou, jak navštívila nemocnici, aby vyvolala spekulace o případném těhotenství. Všechno vypadalo hodně strojeně, Jakub se nikde netvářil vstřícně, a mnozí Agátu osočovali z toho, že se zoufale a bezúspěšně snaží napravit mediální obraz nevěrnice a doma zatím žehlí krizi, kterou odmítá připustit.

Jako idylka mají vypadat i nové snímky rodinky, které byly pořízeny dva dny po zveřejnění kauzy. Manželé se totiž již předtím domluvili se showroomem se světovými módními značkami, že se stanou jejich tvářemi. A ať už u nich doma vládne tichá domácnost, nebo po sobě po italsku házejí vidličky a nože, hypotéka se neptá. Společné focení i s Agátiným synem Kryšpínem absolvovali. Ale jak je vidět na snímcích podle řeči těla, je jasné, kdo na focení do Mělníka přijel s máslem na hlavě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám