Hlavní obsah
Článek

Ne všem profesionálním tanečním párům, které spojily své osobní životy i v soukromí, manželské štěstí vydrželo. To ovšem rozhodně není případ Jana Tománka a jeho půvabné manželky Kamily, které znáte z několika řad StarDance, kde po parketě protáčeli české celebrity.

Letos oslaví Honza s Kamilou patnácté výročí svatby. „Chodili jsme spolu čtyři roky a pak jsme do toho praštili. Je to neuvěřitelné, jak ten čas letí. Nejvíce si to člověk uvědomí na dětech. Jonášovi už je jedenáct, Nele je pět,“ konstatoval s úsměvem Jan Tománek.

Toho jsme i s manželkou potkali předminulý víkend na Českém plese v Bruselu, kde se část večera bavili, ale taky měli na svědomí hromadné taneční číslo, které bylo pro hosty přichystáno jako půlnoční překvápko. „V sobotu a neděli jsme měli volno, tak jsme si prošli Brusel. Určitě se sem ještě vrátíme,“ svěřil poté.

Dnes se s manželkou oba věnují především trénování v tanečním klubu Kometa Brno a do jejich líhně patří kromě dětí a dospívajících i Jan Onder nebo Kristýna Coufalová, které znáte jako vítěze StarDance.

Reklama

Další články

Načítám