Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka, Playmate a bývalá hvězda lehčích pornografických filmů Shauna Sand (39) se ve středu procházela v růžových bikinách po pláži Miami Beach ruku v ruce se svým manželem Laurentem Homburgerem. Přestože jí táhne už na čtyřicítku a má tři děti, o svou postavu se díky pravidelnému cvičení a přísnému stravovacímu režimu nemusí bát.

Shauna, jež byla v letech 1996 až 2002 manželkou herce Lorenza Lamase známého ze seriálu Odpadlík, se proslavila jako Playmate měsíce května v roce 1996. Krátce na to si s Lamasem zahrála v již zmiňovaném Odpadlíkovi, kde začala její nepříliš úspěšná herecká kariéra. Z jejich manželství vzešly tři dcery - třináctiletá Alexandra, dvanáctiletá Victoria a desetiletá Isabella. Po rozvodu s Lamasem se vdala ještě dvakrát. Dva roky byla ženou Romaina Chaventa a jejím současným chotěm je Homburger, s nímž nyní tráví slunečné dny v Miami.

Shauně sice k jejímu tělu dopomohli plastičtí chirurgové, ale aby zůstalo stále tak pevné, na tom už musí pilně pracovat sama. Bývalá Playmate zároveň ukázala, že je pyšná na své začátky, kdy fotila pro Playboy. Pod pupíkem má totiž vytetovaného malého zajíčka Playboy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám