Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Představitel Batmana z trilogie režiséra Christophera Nolana světu konečně ukázal syna, který patří k nejpřísněji střeženým pokladům celého Hollywoodu. Christian Bale neprozradil jméno svého druhého potomka ani půl roku po jeho narození.

Herec, který se kvůli rolím nebrání ani drastickým váhovým výkyvům, nepatří k celebritám, které by se s dětmi vystavovaly na titulních stránkách magazínů, a jeho soukromé fotky jsou velkou vzácností. Christian si osobní život začal ještě více střežit po narození syna, který je opředen tajemstvím. Ví se jen to, že jej hercova manželka Sibi Blazic přivedla na svět v průběhu loňského srpna.

Jméno syna Mojžíš z filmu Exodus: Bohové a králové stále nezveřejnil, ale jeho podobu se mu utajit nepodařilo. Slavný herec byl zachycen se svými nejbližšími během procházky po pláži v Malibu, kde mu společnost kromě manželky nesoucí jejich malý poklad dělala i devítiletá dcera Emmaline. Snímek, na němž se všichni mazlí s půlročním miminkem, by mohl být reklamou na rodinné štěstí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám