Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) již potvrdila, že je v 6. měsíci těhotenství, když do Prahy přijela nafotit reklamu na šperky, natáčet pro ostravskou televizi a pozdravit své fanoušky na autogramiádě, která proběhne v pátek v obchodním centru na Pankráci. Super.cz exkluzivně prozradila, proč se neobjevila na Českých slavících. A nebylo to jen kvůli tomu, aby se jí každý nevyptával, zda čeká druhé miminko.

"Nešlo to, nemohla jsem se ani zvednout z podlahy. Slavíky a vlastně celou dobu kolem nich jsem strávila v koupelně," prozradila, že na počátku těhotenství trpěla velkými nevolnostmi. "S prvním se to nedalo vůbec srovnat, bylo to strašné," svěřila. Teď už se naštěstí cítí dobře, proto také zavítala do Prahy. "Přijela jsem si odpočinout a vyspat se, po těch třech letech," smála se zpěvačka.

V Kanadě je momentálně minus třicet šest stupňů, takže si v Praze připadá jako v teplých krajích. "Mám bundu do minus čtyřiceti, stejně jako ostatní Kanaďané. Chodím hodně ven, jsem chodec na dlouhé tratě, ale nejsem tam sama. Když je kolem minus dvaceti, lidé ještě chodí běhat," vysvětlila.

Vzhledem k těhotenství omezila své pracovní aktivity, nečeká ji žádné turné ani natáčení. "Ale desku Duety jsem vydala loni a už je zlatá, tak jsem spokojená. Stejně jako s DVD z turné s Michalem Davidem. Zpívat v O2 areně byl úžasný zážitek, tak doufám, že se mi něco podobného zase za deset let povede," věří. Kdy do Česka opět zavítá, sama netuší. "Důležité je, abychom byli všichni zdraví a vše dopadlo, jak má. Ale budu se na vás těšit," ujistila Vondráčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám