Hlavní obsah
Článek

Je vidět, že titul Nejkrásnější muž Německa v roce 1998 nezískal jen tak náhodou! Slavný představitel detektiva ve velmi populárním seriálu Komisař Rex, v němž neohroženým strážcům zákona a pořádku se zapeklitými případy pomáhal pes, se v úterý objevil v Praze a svým vzhledem okouzlil všechny ženy kolem sebe. Gedeon Burkhard (45), chlapík s hnědozelenýma očima, totiž bude hrát ve filmu Lída Baarová (†86). Bude představovat přítele slavné prvorepublikové filmové divy Gustava Fröhlicha. Mrkněte, jak se od natáčení Komisaře Rexe změnil!

Mnichovan, který se kromě role Alexe Brandtnera v Komisaři Rexovi a vrchního komisaře Chrise Rittera v seriálu Kobra 11 objevil coby kapitán Wilhelm Wicki v Hanebných panchartech, kde hrál po boku Brada Pitta, dorazil na tiskovku filmu Lída Baarová a o nikoho nebyl větší zájem. A to přesto, že trochu zestárl a prošedivěly mu skráně. Charizma ale rozhodně neztratil, spíš naopak!

Redaktorky plesaly blahem a objevit se nějaká, která by neměla společné selfíčko, asi úspěšnější konkurentku na místě zavraždí.

„Velmi mě zaujal scénář. Když jsem se dozvěděl, že ve filmu bude hrát můj herecký kolega Karl Markovics, jehož zahraniční úspěchy dlouhodobě sleduji, byla to pro mě kromě samotného filmu velká výzva, hrát pravě jeho protivníka o přízeň Baarové, proslulého německého herce Gustava Fröhlicha,“ řekl s neodolatelným úsměvem Burkhard příjemnou němčinou a ženská část osazenstva sálu zavzdychala blahem. Na natáčení, které začíná v dubnu (film celkově má stát minimálně osmdesát miliónů korun), nebude mít nejspíš od fanynek chvíli oddychu…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám