Hlavní obsah
Článek

Tolik exotické krásy najednou, z toho by se zatočila hlava nejednomu muži. A princ Charles (66) nebyl výjimkou. Zvlášť při rozhovoru s jednou mimořádně půvabnou reportérkou původem z Bangladéše by se mu možná i trochu zapalovala lýtka... Nebýt ovšem vedle stojící Camilly (67), tedy jeho manželky vévodkyně z Cornwallu.

Galavečer byl uspořádán v Banqueting House na slavné londýnské ulici Whitehall a cílem bylo získání finančních prostředků pro jednu z princových charitativních organizací. Sešla se zde řada vlivných a slavných osobností včetně sportovců, televizních tváří, porotců ze soutěže X Factor či bollywoodských hvězd.

Princ se zapovídal například s indickou herečkou Rani Mukerji, která se dostavila v třpytícím se zlatém sárí, ale snad i trocha toho stydlivého ruměnce na tváři se mu objevila při rozhovoru s reportérkou stanice BBC, kterou byla Tasmin Lucia-Khan, jež má předky v Bangladéši. Prince okouzlila jistě i netradiční ozdobou na čele sladěnou s náhrdelníkem sahajícím až do kapkovitého výstřihu jejích zdobných šatů. Ovšem i Charlesova žena Camilla se na večer vyšperkovala a ve vínovém sametu dělala manželovi čest.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám