Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vezměte letos oslavu Valentýna do vlastní režie a připravte svému milému nezapomenutelný večer. Ženský instinkt a vynalézavost vám pomůžou šikovně využít všech možností vaší domácnosti.

Děti pošlete brzy spát. Bezpečně, ať vás nářek nevyruší v nejlepším

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bez jakéhokoliv odmlouvání půjdou vaše děti každý večer na kutě do barevné postele Demi 2. Na výběr máte ze 40 kombinací barev do každého pokojíčku. Bytelná dřevěná konstrukce z masivu buku s pevnou zábranou proti upadnutí na zem zajistí klidné noci potomkům i vám. Obvykle za 5 845 Kč.

Láska prochází žaludkem. Připravte večeři, která ho pořádně rozpálí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Valentýnská tabule s motivy lásky se bude skvěle vyjímat na stole atraktivní jídelní sestavy Ihama. Bytelnou bukovou konstrukci nábytku doplňuje rozkládací stolní deska z odolného lamina. V barvách, jaké si vyberete, je to báječný základ nejen pro slavnostní zamilované menu.

Jak dostat chlapa k romantickému filmu? Na super pohodlnou sedačku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Komfortu sedací soupravy Baxter 1 neodolá žádný mužský, natož po dobrém jídle. Díky výběru z několika druhů čalounění v mnoha barvách a vzorech si sedačku přesně přizpůsobíte vašim představám. V tu pravou chvíli z ní pak několika jednoduchými pohyby uděláte prostorné lůžko. Obvykle za 28 886 Kč.

Bez světýlek to není ono. Vzrušující atmosféru doladí zářící obývací stěna

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V přítomnosti moderní obývací stěny Kolby podlehne vašim milostným svodům i ten největší tvrďák. Jednotlivé kusy nábytku necháte v pokoji rozmístit podle svých představ a možností, prostorný televizní stolek přitom zvládne i tu největší obrazovku. Pak rozsvítíte LED doplňky a... Obvykle za 17 595 Kč.

Pokud jde všechno podle plánu, zbývá už jen jedna možnost: ložnice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Poslední cesta valentýnského večera vede přirozeně do ložnice. Nejlépe do ložnice Veria, která vám nabízí rozměrné dvoulůžko pro všechny vaše fantazie a k němu spoustu úložných prostor nejenom na oblečení. Příjemná kombinace barev dotváří pohodu toho pravého hnízdečka lásky. Obvykle za 17 758 Kč.

Další články

Načítám