Hlavní obsah
Článek

Kdo by do ní ještě před deseti lety řekl, že bude patřit k nejzajímavěji oblékaným ženám mezi českými herečkami? Kateřina Herčíková si vytříbila vkus, a když ji vidíme na seznamu jmen pozvaných na společenskou akci, vždycky jsme zvědaví, jak se oblékne. Nikdy to není nuda.

"Stylistu nemám, ale povídám si s nimi a hrozně se mi líbí jejich práce. Móda obecně se mi ohromně líbí a velmi ráda mám českou tvorbu, i zahraniční, ale tam mi chybí přímý kontakt. Tady se můžu s dotyčným návrhářem nebo návrhářku potkat. A jak kombinuji věci? Tak, jak to přichází," potěšeně se usmívala nad pochvalou svého šatníku Katka.

Ta nevynechává ani řadu módních přehlídek, kde se inspiruje. "Byla jsem například na přehlídce Kateřiny Geislerové a nám všem, co máme rádi módu, se její šaty moc líbily, a ty, které se mi líbily ze všech nejvíc, jsem si od ní půjčovala a posléze jsem si dva kousky od ní pořídila. A ty udělala přímo pro mne. Stane se, že něco, co se ukazuje na mole, už jsem měla, ale je to díky tomu, že se s návrháři znám mnoho let, vím, co budou dělat, a třeba na mne i myslí," vysvětlila, jak to má s modely od návrhářů Herčíková.

Kolik kusů oblečení má v šatníku, by spočítat nedokázala. "Klobouky mám asi dva, kabátů také není moc, protože, když nějaký stojí za to, není to o množství. Ale mám hezkou šatnu, udělala jsem si ji jako pokojíček pro panenky. Je mi tam hodně příjemně, dokonce lépe než v obýváku. Je mi tam hezky, jsem obklopená svými věcmi a mám tam pořádek," uzavřela herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám