Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátek roku strávila Ewa Farna (30) v exotickém Kataru. Vystoupila tam na ceremoniálu zahajujícím mistrovství světa v házené jako zástupce České republiky. Výlet do jednoho z emirátů ale zpěvačka nepojala jako dovolenou, na rozdíl od jiných celebrit, které si zde užívají (aktuálně zde tráví dovolenou Simona Krainová s rodinou).

„Byl to skvělý zážitek, jak ta práce, tak návštěva Kataru. Sama od sebe bych se tam asi nejela podívat,“ svěřila se Super.cz Ewa a dále uvedla: „Měla jsem den volna, ale není toho příliš k navštívení. Je to business centrum postavené na poušti.“

Blízký východ není pro Ewu Farnou zjevně místo, kam by dobrovolně vyrazila na dovolenou. „Upřímně, docela bych se tam bála vyrazit sama. Na místě mě sice obavy přešly, cítila jsem se tam bezpečně, ale když letíte do země s úplně jinou kulturou, jste opatrnější, ať něco neprovedete,“ nechala se slyšet zpěvačka.

Farne se letos nepoštěstí vyrazit na zimní dovolenou do tepla, neboť ji čeká turné s názvem V akustickém směru po českých městech. „Neupře si pár dní na horách. „Dovolenou za teplem si letos nedopřeji, je hodně práce. Ale je pravda, že jedu třeba na týden s rodiči na hory, to si nikdy neodpustím. Jako bývalá lyžařka přeci musím každou sezonu lyžovačku započíst,“ prozrazuje Ewa Farna.

Související témata:
Katar

Reklama

Další články

Načítám