Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý primácký zprávař Jiří Chum, který momentálně moderuje Ranní Radiožurnál, se svlékl do plavek a pochlubil se parádní postavou. Fanynky ale mají bohužel smůlu, protože srdce pohledného moderátora netluče pro krásné ženy, ale fešné muže.

Jiří Chum se v plavkách předvedl v rámci akce Sbírky Světluška, která spočívala v tom, že si moderátoři Českého rozhlasu vyzkoušeli, co přesně obnáší plavat v totální tmě.

Podpořili tak nevidomého plavce Miroslava Smrčku v cestě za jeho snem, a to reprezentací ČR na paralympiádě v Rio de Janeiru.

"Potmě se mi plavalo dobře, jen je těžké odhadnout, jak moc kterým směrem uhnout, když dostanu ze břehu pokyn. Ale zvládli jsme to! A jestliže Světluška umí plnit tajné sny nevidomým, pak tím nejmenším pro mne je pomáhat Světlušce. Stačí si jen na chvíli zakrýt oči a zažít, v čem oni žijí neustále. Pak člověku dojde, jak vzácné je očima zase vidět a důležité nevidomým pomáhat,“ míní Jiří Chum, který si zaplaval například s kolegyněmi Lucií Výbornou či herečkou Lenkou Krobotovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám