Hlavní obsah
Článek

Mají vnady a dobře vědí, jak je ukázat, jak je prodat. Krásné české modelky, které se účastní projektu iGirl, v němž mladí ajťáci z jedné neziskovky chtějí přitáhnout vrstevníky ke studiu technických oborů hodně netradičním způsobem, se spojily s krásnými auty a nafotily opravdu žhavé fotky. Není divu, že po nich zdaleka už nešílejí jen Češi!

Do projektu, který začínal nenápadně, dnes už se z něj ale stala prestižní a i v zahraničí ostře sledovaná akce, se mohly zapojit zajímavé dívky z Česka i Slovenska. Na castingu, během kterého se vybíralo z tří set uchazeček (26. února probíhá nový casting na další rok), vybrali ty nejzajímavější.

Na konci ledna se rozhodlo, která z tváří se stane první iGirl roku a získá tak zakázky na celý rok. Volí ji čtenáři pánských společenských magazínů z šesti zemí. A favoritek je více. Třeba odvážná Kristýna Schön, která zaujala na festivalu aut, finalistka České Miss Nikol Švantnerová, která jako by z oka vypadla Aleně Šeredové, slovenská Playmate Andrea Járová či finalistka České Miss 2011 Tereza Zunová.

Která z dívek se líbí vám?

Která z dívek z iGirl se vám líbí nejvíc?
Andrea Březovičová
28,9 %
Andrea Járová
5,6 %
Dominika Klozová
2,2 %
Kamila Kubíková
19,9 %
Kateřina Trková
2,2 %
Kristýna Schön
7,8 %
Lucie Josefíková
2,2 %
Martina Fialková
2,5 %
Michaela Trávníčková
2,3 %
Monika Třísková
2,1 %
Nikol Švantnerová
3,4 %
Patricie Skálová
16,3 %
Tereza Zunová
4,6 %
Celkem hlasovalo 23857 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám