Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako loni i letos v zimě odletěl oblíbený zpěvák Tomáš Klus (37) s celou rodinkou na dovolenou do teplých krajů. Prosluněné dny tráví společně s dcerkou Josefínou a manželkou Tamarou v exotické Dominikánské republice.

Tomáš zde dobíjí baterky, aby byl připraven opět rozdávat na koncertech radost početné základně věrných fanoušků. Sluníčko, moře a všudypřítomná pohoda navíc skvěle prospívají i jeho roztomilé dceři.

Zpěvák se na sociální síti pochlubil roztomilou momentkou s malou Josefínkou, která roste jako z vody. Klus má na dovolené samozřejmě čas i sám na sebe. Ve volných chvilkách se věnuje četbě poměrně zásadních knih, které jistě ovlivňují nejen jeho tvorbu, ale i celkový pohled na život.

"Myslím na vás. Konečně jsem dočetl Bibli (vyšla už Dvojka?), pak jsem ulít se Stopařovým průvodcem v ručníku po galaxii a teď s Dantem a Vergilem putuju peklem. Hodně mlčím, páč jsem mluvil a mluvil tolik slov, že až teprve dnes z toho, dík tomu tichu tady, mám jakýs takýs rozum,“ vzkázal fanouškům z dovolené sympatický zpěvák. Uvidíme, jakými dalšími čtenářskými počiny se Tomáš pochlubí příště.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám