Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) se snaží všechny kolem sebe přesvědčit o tom, že rozhodně neprožívá manželskou krizi s Jakubem Prachařem (40). Na sociální síti proto zveřejnila společnou fotku s manželem, na které se usmívá jako sluníčko.

K dokonalé idylce snad chybí jen to, že se na společném snímku vůbec nesměje samotný Jakub Prachař, který vypadá na to, že se s Agátou vyfotil z donucení. Oblíbený herec se totiž na Agátu pořádně naštval, když vyšlo najevo, že mu lhala ohledně své návštěvy USA.

Tam měla mít údajné pletky s hokejistou Jiřím Tlustým, což Agáta kategoricky odmítá. Naštvaný Prachař však zavolal redaktorovi Super.cz a manželskou krizi mu potvrdil.

„Moje manželka mi tvrdila, že byla v Americe za kamarádkou. Celou dobu mi lhala. Máte pravdu a pište si, co chcete,“ oznámil včera do telefonu. Zuřícího Prachaře se Agáta snažila uklidnit a manželskou krizi vytrvale odmítá.

"Takhle vypadá pár, co má krizi," napsala pod "idylický" snímek ze sociální sítě Agáta, která svou americkou lež hasí, kudy chodí. "Nevím, kdo má potřebu ničit mi manželství, jsme šťastní a nikdo nás nerozhodí," dodala prostořeká modelka, která zjevně doufá, že jí manžel uvěří a žádný rozvod se rozhodně konat nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám