Hlavní obsah
Článek

Když vzal roli v muzikálu Mýdlový princ, netušil Sagvan Tofi (59), co jej bude čekat. "Myslel jsem, že to nějak splácám a stejně budou hrát většinu představení Martin Dejdar a Martin Písařík, ale nevypadá to tak. Producent mě dokonce nutí, abych hrál premiéru, a asi se z toho nevyzuju. Ale je to šílené," přiznal Super.cz.

"V divadle jsem hrál jen ve vlastním muzikálu Děti ráje a ani tam jsem se pořádně nenaučil text, protože jsem věděl, že můžu improvizovat. A tady kolem mne už všichni texty umí, i když je premiéra až 12. března. Od rána se nezastavím, mám korepetice, choreografie, zkoušky, zařizuji věci kolem Dětí ráje v Brně a s bídou si stihnu zajít na hokej. Od začátku roku jsem nebyl v baru, každý večer jsem úplně mrtvý doma," svěřil.

"A ještě ta kouzla. Producent mě nutí, abych si vzal domů hrdličku, se kterou budu na jevišti, aby měla lidský kontakt a zvykla si na mě. Dokážete si to představit? Sagi s hrdličkou na ruce? S Pavlem Kožíškem cvičím nějaké číslo s kruhy, a taky tančím s kouzelnickou hůlkou s písničkou Čaroděj Dobroděj. Prostě peklo," vylil si srdce Sagvan.

Navíc to opravdu vypadá, že bude hrát i premiérové představení. "Martin Dejdar (59) by býval hrál, kdyby bylo o den dřív, i když má v ten den padesátiny, ale to má premiéru konkurence, tak to nechceme tříštit. A 12. března má už dlouho domluvený kšeft. Takže to padne na Sagvana. Ale já mu věřím," řekl Super.cz producent Oldřich Lichtenberg.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám