Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejvíce pracovní část roku právě teď prožívá moderátorka Iva Kubelková (46). A i když se snaží usmívat, zvláště po ránu vypadá hodně unaveně a také se tak cítí. "Můj pracovní život jde ve vlnách, a teď jsem někde uprostřed přílivu,“ přiznala Super.cz Iva, když jsme ji potkali na akci, kde se její svěřenkyně z České Miss učily správně líčit. Jí ovšem ani dokonalý make-up kruhy pod očima nezakryl.

"Pravda je, že právě kolem České Miss je toho hodně, do toho moderuji nejen akce, ale stále uvádím i Top Star a točím Cesty domů. Doma ale mají pochopení. Teď je Miss a plesová sezóna, ale pak se to uklidní. Aspoň to tak vždycky bylo," mínila po desáté ráno v obchodě s kosmetikou v centru Prahy, když nejprve doma u Litoměřic vypravila dcery do školy.

Dokáže si vůbec udělat volno? "Přes Vánoce jsem ho měla šestnáct dní i díky tomu, že jsme první díly Top Staru předtáčeli. Doma byli samozřejmě nadšení, s dcerami máme krásný vztah. Ale já to nemám tak, že bych byla pořád pryč. Jsou dny, kdy se snažím spojit s prací v Praze všechny schůzky, abych pak jindy mohla být doma celý den. Kdybych to počítala na hodiny, jsou lidé, kteří jsou v práci daleko víc než já," myslí si Iva.

Nejvíce je toho právě vzhledem k její funkci patronky České Miss. S dívkami strávila týden na Kapverdách, teď začalo týdenní soustředění v Čechách, které vyvrcholí účastí na Plese v Opeře. "Tam si snad konečně zatančím. Tedy podle toho, jaké budou mít šaty, které mi stylista přinese, vlečku," smála se. "Plesám hodně často, naštěstí za mikrofonem. Uváděla jsem česko-polský ples, ples pro Prahu 8, ples Agrární komory, na Ples v Opeře jsem ale spolu s finalistkami České Miss byla pozvána jako host, tak se s partnerem těšíme," tvrdí.

A jak vychází s finalistkami, s nimiž tráví pomalu víc času než se svojí rodinou? "Beru to tak, že je s holkama potřeba pracovat, přirozeně s nimi komunikovat. Ony jsou parta, což je dobře. Mám pocit, že jsou soudržné, jsou hodně pohromadě, nevytvořily se mezi nimi žádné nepřátelské skupinky a z toho máme všichni v týmu dobrý pocit. Všechny jsou pozitivní, v určitých věcech pokorné, milé. Vědí, do jaké soutěže šly a o co jim jde, a to je hrozně fajn. Teď bylo docela legrační, když řešily právě Ples v Opeře a byly vyděšené, že nemají vhodné šaty. Tak jsme je uklidňovaly, že je vše vyřešené a šaty jim šije návrhářka Jaroslava Sedláčková," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám