Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Paris Hilton (43) se musí pomalu smiřovat s tím, že už není tak v kurzu jako dřív a smetanu slávy za ni slízává její dávná kamarádka Kim Kardashian (43), kterou do šoubyznysu před lety přivedla právě ona. Ač o ní kdysi prohlásila, že má velký zadek, Kim jej dokázala převést ve svou největší chloubu a hubenou dědičku hotelového impéria strčila do kapsy. Aby ale nepřestala být Paris úplně vidět, připomene se občas fanouškům i nějakou pikantní fotografií z dob minulých, jako to udělala o víkendu.

„Zbožňuji tohle focení, které jsme dělali s Davidem LaChapellem pro hudební magazín Rolling Stones,“ zavzpomínala Hilton, která si pokaždé po pár letech udělá radost a natočí nějaký singl, jenž doplní o sexy videoklip. Pěvecké ambice chtěla kdysi asi povzbudit i tímto snímkem, na němž je omotaná pouze do šňůry od mikrofonu.

S dnes již jednapadesátiletým americkým fotografem, umělcem a režisérem LaChapellem jsou přátelé. Před deseti lety spolu dokonce často chodívali na společenské akce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám