Hlavní obsah
Článek

Tak takový telefonát jsme opravdu nečekali! Jakub Prachař (40), manžel Agáty Prachařové (38), který miluje bulvár asi jako jeho žena představu, že by musela nakupovat hadříky u Vietnamců, zavolal do Super.cz a přiznal, že informace o krizi jejich manželství (Agáta údajně měla mít za oceánem pletky s hokejistou Jiřím Tlustým) rozhodně nejsou z říše snů! „Potvrzuji, že je to pravda! Moje žena byla v Americe a lhala mi!“ prozradil nám.

Čekali jsme, že se ozve s výhrůžným telefonátem, protože to také prý dokáže, ale byl velmi slušný, jen podrážděný. Jenže ne na nás. „Moje manželka mi tvrdila, že byla v Americe za kamarádkou. Celou dobu mi lhala. Máte pravdu a pište si, co chcete,“ řekl slušně, než se rozloučil.

Během pár vteřin se jeho číslo na mobilu našeho redaktora objevilo znovu. Tentokrát byla u aparátu Agáta. „Je teď v afektu, ale nic, prosím, nepište. Musí se uklidnit,“ prosila, zatímco z dálky bylo slyšet zuřícího Prachaře. „Jen ať píše! Je to pravda!“

Podle našich zpráv ale Jakub Agátu tak miluje, že by jí odpustil, i kdyby mu zahnula s celou fotbalovou Spartou včetně studentských přípravek. Přesto budeme s o to větším zájmem sledovat, jak oba dva tuto krizi ustojí.

Jak dopadne manželství Agáty a Jakuba?
Jakub požádá o rozvod
54 %
Agáta požádá o odpuštění
5,3 %
Agáta požádá o občanství v USA
2 %
Budou žít ve třech na hromádce s Jiřím Tlustým
6 %
MIlující Jakub bude Agátě dál odpouštět všechny úlety
32,7 %
Celkem hlasovalo 44553 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám