Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Donedávna ji nikdo neznal, pak se ale stala vítězkou pátého ročníku projektu Dominiky Mesarošové (38) v rámci jejího hledání nových modelkovských talentů, a dnes už pěkně rozjíždí kariéru! Půvabná Anna Šebková, dívenka, která vzhledem připomíná spíš Rusku či obyvatelku jiného východního státu, má za sebou focení booku, který získala jako hlavní výhru. Jak se fotky povedly? Podívejte se do fotogalerie.

„Focení vítězek předchozích ročníků mělo vždy nějakou tematiku. Adéla Koubová byla například za hlavní hrdinku z Tomb Raider, Lucie Sedláčková zase indiánka. Teď jsme si říkali, že to nasměrujeme víc do oblasti módy. Anička je velmi zajímavý typ, ne úplně komerční. Hodilo se jí udělat hezké sexy fotky, aby mohla nastartovat kariéru. Není obyčejná, zaujme vlasy i obličejem,“ chválí svého koně (nebo spíš kobylu) ze stáje Dominika Mesarošová.

Ta v dubnu letí s finalistkami castingu projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři do Egypta, hned v květnu pořádá výběr dívek na sedmý termín, poté se za hranice všedních dnů s adeptkami na modelkovské hvězdy vypraví v září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám