Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Tereza Vágnerová už nevěděla, co si počít, a zavolala Super.cz jako poslední instanci. Pátrá totiž po počítači, který neznámý zloděj ukradl z auta její maminky. "Stalo se to během pár minut, co šla maminka za babičkou, která má Alzheimera, aby jí dala léky. Auto, které měla před jejím domem v Podolí zaparkované, našla s rozbitým okýnkem," skoro plakala Tereza.

"Počítač byl přitom pod roletou v kufru, takže ho nemohl nikdo vidět zvenku. Dala jsem jí ho jako dárek a zloději bych klidně zaplatila více než plnou cenu, což bylo 40 tisíc. Dala bych i padesát. Nejde ani tak o něj, mám teď dvě práce, kromě zpívání ve Fantomovi opery dělám ještě v marketingu, tak vydělám na nový, ale o obsah," dodala, proč má kvůli stříbrnému notebooku v černém obalu, takové nervy.

"Byly tam podklady na daně, mnou navržené webové stránky pro mámu, která je designérka, i její návrhy. Navíc si tam archivovala i naše fotky už od dětství a nic samozřejmě nemá zálohované. Je z toho fakt nešťastná," uzavřela Tereza s tím, že když zloděj, nebo kdokoliv, kdo počítač se sériovým číslem C02HT6Q6DV33 najde a ozve se na mail terezapocitac@seznam.cz, může počítat s padesáti tisíci a naprostou anonymitou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám