Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už když si Eva Perkausová (30) půjčovala u Natali Ruden šaty na focení v luxusním pětihvězdičkovém hotelu s fotografem Filipem Matušinským, tak si ukrajinská návrhářka dělala legraci, že do modelu z přehlídky určitě nenatlačí své poprsí. Šaty, které byly šité na útlé androgenní modelky, přece jen neodpovídaly Eviným tělesným proporcím.

„Je pravda, že nám dalo docela dost práce dopnout šaty přes hrudník, nakonec jsme to nějak zvládli, ale bylo to opravdu ’o prsa’," smála se Eva Perkausová. „Bylo to opravdu tip ťop. Jít v nich na ples, tak mají lidé každou chvíli o zábavu postaráno,” se smíchem dodával Filip Matušinský, který měl promo focení alpského hotelu pod palcem.

Perkausová, která se pyšní největším přírodním poprsím v českém šoubyznysu, se do šatů prostě musela vejít. Celé focení muselo proběhnout v rekordním čase a tým si žádné prostoje nemohl dovolit. „Zvládli jsme vše během jednoho dne, jelikož druhý den měl Filip další zakázku a já jsem se musela jet připravovat na natáčení pořadu, který moderuju v televizi. Snad budeme mít možnost v nejbližší době opět navštívit toto krásné prostředí,” vyjádřila své přání Eva, která si nestihla v Alpách zalyžovat, a ani se nemohla déle zdržet ve wellness centru, kde se fotilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám