Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eva Perkausová (30) je ženou extrémů. Nedávno vystavovala své přírodní čtyřky na pláži na Maledivách, teď vyměnila sněhobílý písek za skutečný sníh. Vnadná moderátorka fotila s Filipem Matušínským promo snímky pro luxusní alpský hotel.

Přestože se Eva musela pohybovat na mrazu jen spoře oděná, nestěžovala si. „I přesto, že jsme fotili v minusových teplotách, focení s Filipem proběhlo jako vždy pohodově, Filip je absolutní profesionál, takže vždy poslechnu jeho rad a výsledky jsou výborné,” říká modelka, která se začíná etablovat jako televizní moderátorka.

„Focení proběhlo v rychlém tempu, protože v teplotách pod nulou byla dost nalehko. Přestože je to její asi páté focení, je pokaždé lepší a lepší,” říká Matušinský a dále dodává: „Svědomitě se na focení připravuje, podílí se na nich svými nápady. Díky velkému zájmu o fotky s ní mám teď tolik práce, že jsem musel odmítnout i několik dalších zakázek.“

Focení v mrazu se Perkausové naštěstí nepodepsalo na zdraví. Možná je to taky tím, že má za sebou podobný zážitek, kdy fotila spoře oděná a v chladu na Letišti Václava Havla. Otužování jí zjevně svědčí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám