Hlavní obsah
Článek

Není modelka, ale postavu má přesto dokonalou. A to až tak, že i urostlý násilník by se ji asi bál přepadnout v noci v parku. Vlaďka Krásová (půvab má skutečně i v příjmení) je jedinou českou profesionální závodnicí ve sportu zvaném bikini fitness. Není divu, že už má spoustu fanoušků!

Zatímco v kulturistice rozhoduje o vítězce to, jaké má svaly, zde jde o ladnost, ženskost a nádhernou sportovní postavu. Ale bez pořádné dřiny v posilovně se stejně ani Vlaďka neobejde, rozhodčí jsou totiž v tomto ohledu přísní.

A protože fandy tohoto sportu zajímají hodně fotky, neustále je před objektivy kamer a fotoaparátů. „Fotím docela často, ať už v rámci soutěží, pro časopisy nebo i pro mé vlastní projekty. Focení mě baví,“ říká. Důkazem je i to, že ráda a často fotí kalendáře. „V tom posledním jsou různé fotky, něco je z posilovny, něco zase modelkovského. Prostě takový mix,“ popisuje Krásová.

Ta má za sebou už i působení na přehlídkových molech, když předváděla spodní prádlo po boku Anety Vígnerové, Terezy Chlebovské a dalších modelín. Zůstane prý ale věrná sportu, v němž boduje. Ještě coby amatérka byla bronzová na mistrovství světa i Evropy, vyhrála Arnold Classic Europe a také soutěž Olympia Amateur, čímž si vybojovala místo mezi profíky. A i mezi nimi slaví úspěchy. V roce 2013 vyhrála pražskou soutěž a loni obsadila čtvrté místo. Na profesionální Olympii v Las Vegas skončila zatím třináctá, už si ale myslí na pozice vítězek.

Reklama

Další články

Načítám