Hlavní obsah
Článek

S manželem herečku Kateřinu Herčíkovou ve společnosti moc často nevídáme. Jako doprovod mívá spíš maminku, sestru a nejčastěji svého jezevčíka. Na otevření vinotéky ale udělala výjimku a médiím pro změnu představila svého tatínka.

"Jsem ráda, že je tady se mnou, šel rád, protože má rád víno. Už se mnou ale byl, jen jste si ho nevšimli. A tady je to tak malinké, že ho nejde přehlédnout," smála se Katka. Je to tedy tak, že když potřebuje pánský doprovod a manželovi se nechce anebo nemůže, zaskočí tatínek?

"Abych se přiznala, mně je moc fajn i samotné. Není to tak, že když jdu na nějakou akci s médií, musím za každou cenu s někým jít, aby to nebylo blbý. Ale tím, že tady táta je, jsem udělala radost sobě, a uvnitř cítím, že i jemu," míní herečka.

"Tatínek už je v důchodu, ale pracoval jako tiskař, a to se mi vždycky moc líbilo. Díky němu jsem byla hodně obklopená knížkami, hodně času jsem trávila v tiskárně, a jako druhou školu, kdyby mne nevzali na konzervatoř, jsem měla napsáno, že budu grafičkou. Tím bych mu udělala radost. To sice nevyšlo, ale táta byl rád, že mne vzali na tu konzervatoř," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám