Hlavní obsah
Článek

Na módní přehlídce návrhářky Petry Kociánové jsme viděli modelku Kateřinu Průšovou (40) v několika modelech. Z jednoho jsme ale byli paf. Na mole to vypadalo, jako by si Katka nesla prsa v obří stříbrné designové salátové míse.

"Tak to není mísa, ale šaty se jmenují kaktus," smála se Katka, a na to, zda si dokáže představit, že by ji v takovém modelu vyzval muž k tanci, jelikož přehlídka měla dámy inspirovat na plesovou sezónu, jen krčila rameny. "Co mi bylo přiděleno, to jsem předváděla, a myslím, že tyhle šaty byly velmi originální," mínila modelka.

"Osobně mám na ples raději klasiku, jednoduchost, žádné velké volány ani obruče. Sedí mi antický styl," vysvětlila. Snaží se také, aby pod šaty mohla obléknout spodní prádlo. "Spodní díl nosím vždycky, ať už jsou to plesové nebo letní. A podprsenka občas není potřeba, protože už se předem dává do šatů vycpávka, která udělá krásný dekolt," říká modelka.

Večerní šaty si Katka většinou půjčuje, aby se jí nestalo faux pas a neobjevila se dvakrát ve stejných. Ale není to vždycky. "Ve skříni mám tak dvoje, troje, když třeba moderuji nějakou akci, tak abych je měla. Ale na velké příležitosti jako je Miss nebo Slavík si šaty půjčuji," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám