Hlavní obsah
Článek

Heidi Janků (61) je kus. Přestože jí táhne skoro na padesát, málokdo by jí tento úctyhodný věk tipoval. Server Super.cz získal její nové fotografie v plavkách. Nutno podotknout, že by se před slavnou zpěvačkou měla klanět nejedna dvacítka.

Možná také proto si Heidi po deseti letech, co žije v satelitním městečku, rozhodla pořídit bazén, u kterého by mohla své přepychové tělo vystavovat. Nebýt náhody, vůbec by ho ale neměla. „Vůbec nejsem vodní typ a nikdy mě nenapadlo, že budu mít na zahradě bazén. Vždy jsem zastávala názor, že to je zbytečná investice. Vše se zlomilo loni o prázdninách, kdy ke mně domů přijela natáčet televize a potřebovali, abych na konci reportáže v plavkách skočila do bazénu. Já jsem využila sousedovic bazén. Bylo dost teplo a já zjistila, že takový bazén není vůbec špatný,“ svěřila se zpěvačka.

Heidi ovšem nestačí obyčejný bazén. Do toho svého si rovnou pořídila slanou vodu. „Chtěla jsem bazén se slanou vodou. Dokonce jsme ho nechali i zastřešit, protože máme kolem něj stromy. Ty by mohly listím bazén dost znečišťovat. Majitel stavební firmy nám našel firmu z jižních Čech, která nám zastřešila bazén za výborných finančních podmínek. Doslova za hubičku. Takže tu pusinku nyní posílám společnosti Poolor, protože se díky zastřešení můžu koupat skoro nahá a není na mě vidět,“ směje se Heidi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám