Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V 90. letech byla rodinná kapela Kelly Family hudebním fenoménem, který válcoval hitparády. Ani extrémní úspěch však zpívající sourozence neudržel pohromadě, dnes někteří z nich vystupují alespoň sólově.

Časy, kdy kapela Kelly Family vyprodávala haly, jsou sice pryč, ale věrné publikum může na toto období zavzpomínat na koncertech jednotlivých členů skupiny, kteří se stále věnují hudbě. Po Angelovi (33) se do Prahy chystá i jeho sestra Kathy (51).

Nejstarší a nejzkušenější zpěvačka z Kelly Family své české publikum potěší 21. února koncertem v Praze - Dolních Počernicích, kde zazní Beethovenova opera Fidelio, gospely i největší hity legendární rodinné formace, při nichž Kathy doprovodí Norbert Peticzký z Hlasu Česko Slovenska.

„Kelly Family lidi buď milovali, nebo nenáviděli. Já jsem byl v té první skupině. Díky nim jsem se naučil hrát na kytaru a začal se učit anglicky, abych rozuměl jejich textům. Koncert pro mě bude velkým zážitkem. Jako dnes si pamatuji, jak jsem na Kathy hleděl z prvních řad publika. A teď budu po jejím boku zpívat největší hity Kelly Family,“ řekl o spolupráci se zpěvačkou Norbert, který už vystupoval s jejím bratrem Johnem.

Reklama

Další články

Načítám