Hlavní obsah
Článek

Modelka Renata Langmannová (37) cestování miluje i v soukromí, i když ho má díky modelingovým úspěchům dost v práci. Není to tak dlouho, co se vrátila z třítýdenní dovolené na Havaji, kde byla se snoubencem Ondřejem Novotným, a už by zase ráda někam do tepla.

"Nabití energií mi po návratu vydrželo asi jenom jeden den. Pak jsem si sedla doma k počítači, dělala jsem nějaké pracovní záležitosti a koukala ven z okna, jak je hnusně, a ta nálada mne hodně rychle přecházela. Do toho jet lag, kdy si potřebuju odpoledne zdřímnout na gauči, a ráno zase nemůžu dospat," postěžovala si.

Chtěli jsme ji utěšit vyhlídkou na předsvatební cestu, kdy měla naplánovanou dámskou jízdu s kamarádkami do luxusního resortu v Thajsku, ale ouha. "Vypadá to, že se konat nebude. Musíme víc pracovat. Je potřeba šetřit na svatbu a na nějaké další věci," vysvětlila.

Svatbu už mají snoubenci naplánovanou, každopádně bude kvůli příbuzným v Česku. "Tak doufám, že to budeme mít hezké. Zveme asi sto lidí, už to stojí dost peněz," míní. Už má ale v merku, kam by se chtěla po svatbě podívat na svatební cestu.

"Je to ještě daleko, ale já bych hrozně chtěla do Austrálie. Ale nevím, jestli se nám to podaří ještě v letošním roce. Moc by se mi líbilo strávit tam aspoň měsíc, radši měsíc a půl. Ale jsou to jen předběžné sny a plány. Ještě uvidíme, jak to bude," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám