Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou Barborou Mottlovou (37) jsme mluvili naposledy, když se vrátila z dovolené na Jamajce a poskytla nám pár fotek, kde své křivky sexy blondýnka vystavila v plavkách. A teď jsme ji málem nepoznali. Na párty, kde se objevila, měla totiž na nose pořádně silné brýle.

"Problémy s očima jsem měla už delší dobu, ale právě na té Jamajce se mi to ještě trochu zhoršilo, protože se mi tam dostal nějaký bacil. Mám zánět rohovky, což znamená dlouhodobou léčbu. Musím nosit brýle a čočky vyloženě jen na představení nebo na natáčení, a pak je hned vyndat. Takže musím nosit tyhle lupy, protože mám pět a půl dioptrií na dálku," svěřila Super.cz Bára.

Chtěli jsme vědět, z čeho může zánět rohovky vzniknout, abychom se ho vyvarovali. "Mně se to stalo z toho, že jsem patnáct let nosila výhradně kontaktní čočky, a z toho to vzniklo. Přenosit čočky může být nebezpečné. Asi jsem si hodně ublížila. Ze začátku jsem chodila na kontroly skoro denně, teď už mám delší pauzy, ale vyšetření pořád probíhají," prozradila herečka.

"Ale až se uzdravím, tak se chystám na laserovou operaci. Už se nemůžu dočkat, protože na brýle jsem si nezvykla a k mojí osobnosti nepatří. I když mi hodně lidí říká, že mi sluší, já se s nimi zatím nepoprala,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám