Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Platí za největšího image chameleona v šoubyznysu a na její hlavě už jsme mohli vidět prakticky všechno. Na obálku nového vydání magazínu i-D se ale Rihanna (36) chtěla vrátit do stylu devadesátek a nechala si uplést několik copů, které se pak ještě přetransformovaly do malých drdůlků. RiRi opět pózovala, jak ji příroda stvořila, ale navlékla se do džínů, kam by se vešla i s širokým barbadoským příbuzenstvem.

Zpěvačka zanedlouho vydá své osmé studiové album nazvané jednoduše R8. A dá se očekávat, že půjde o velkou věc. V sobotu se na Twitteru pochlubila společnou fotografií s Paulem McCartneym a Kanyem Westem, s nimiž měla nazpívat jednu z písní.

Focení pro magazín i-D probíhalo v Paříži a zhostil se jej italský fotograf Paolo Roversi. Módní guru časopisu Alastair McKimm se nechal slyšet, proč právě Rihanna bude zdobit titulku speciálního hudebního vydání: „Ona je opravdu jedna z nejkreativnějších, nejtalentovanějších a nejvíce inspirujících žen, s nimiž jsem kdy měl tu čest pracovat. Ona je příval energie a entuziasmu a mimořádná ikona naší doby.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám