Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Některé obdivovatelky slavné chlapecké kapely se v období puberty snažily své idoly na koncertech zaujmout štíhlými postavami v sexy outfitech. V případě Nicka Cartera to však bylo naprosto kontraproduktivní.

Fanynky, které v rámci opojení skupinou Backstreet Boys hladověly, se teď nestačí divit. Benjamínek boy bandu, který ve zredukované sestavě funguje dodnes, má totiž slabost pro ženy plnějších tvarů. Když jej v Los Angeles na představení Backstreet Boys: Show 'Em What You're Made Of doprovodila manželka Lauren Kitt, nešlo si nevšimnout jejího objemného pozadí srovnatelného s chloubou Kim Kardashian (43).

Nick je ovšem na svou partnerku hrdý a před fotografy jí sahal na nepřehlédnutelné sedací partie, jimiž jej málem vytlačila ze záběru. Kdyby zpěvákovy fanynky tušily, že jejich idol miluje holky kategorie „krev a mlíko“, namísto hubnutí se mohly před koncerty spíše pořádně nadlábnout. Štíhlé holky totiž Nicka, který prožil s Backreet Boys největší slávu v druhé polovině 90. let, nechávají naprosto chladným.

Reklama

Další články

Načítám