Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herce Vojtěcha Dyka (38) a Tatianu Vilhelmovou (45) překvapili návštěvníci středečního představení Zkrocení zlé ženy v rámci Letních shakespearovských slavností. Přestože byl divadelní kus dlouho dopředu vyprodaný a milenecká dvojice nehrála zase tak špatně, ještě před první polovinou hry zůstali herci v prostoru venkovního divadla úplně sami. Všichni diváci uprchli!

Důvodem byla příšerná středeční bouřka. „Když na začátku začalo pršet, vyfasovali jsme pláštěnky. Pak se ale postupem času zhoršila situace tak, že jsme byli úplně promoklí. Herci byli také celí promáčení, ale nijak se krýt nemohli,“ popsala nám situaci jedna z návštěvnic vysoce hodnoceného představení.

„Nemělo cenu tam déle zůstávat, ale všem nám bylo trapně, když jsme viděli, jak se herci snaží a i přes průtrž mračen hrají jako o život. Proto jsme se styděli odejít. Až herec David Novotný nás vysvobodil, když do publika řekl, ať už proboha jdeme domů,“ pokračuje divačka.

V tu ránu se divadlo rázem vyprázdnilo. Slova Vojty Dyka, který si vzal mikrofon a vysvětloval, že z důvodu počasí se Zkrocení zlé ženy nedohraje, už tak nikdo z diváků neslyšel. Herci se zkrátka ukázali jako profíci, které by nerozhodil snad ani konec světa.

Reklama

Další články

Načítám