Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka, misska a sportovní reportérka Tereza Chlebovská (33) je známá svou velkou zálibou ve fitku. Zatímco jiné modelky se musí do cvičení, které formuje jejich postavu, nutit, Tereza je v posilovně jako doma a bez pravidelného sportu si nedokáže život vůbec představit.

Makačka ve fitku tak půvabné missce přináší zasloužené ovoce. V lednu se opět naplno pustila do tréninkových dávek a výsledek v podobě vysportovaného sexy bříška se po velké dřině konečně dostavil.

„V tréninku a menší výsledky jsou už vidět,“ pochlubila se Chlebovská na sociální síti, kde zveřejnila i několik selfíček přímo z cvičení.

Jak je vidno, Tereza o sebe dbá a na přehlídkovém mole by ostudu rozhodně neudělala, což se nedá říct o některých jejích kolegyních, které s povislou kůží na problémových partiích klidně předvádějí spodní prádlo.

Láska ke sportu přivedla Chlebovskou i k fotbalistovi pražské Sparty Pavlu Kadeřábkovi, s nímž už randí přes rok a pořád si s ním skvěle rozumí. Sportovnímu zápolení se ostatně oba dva věnují i na společných dovolených.

Reklama

Další články

Načítám