Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lana Del Rey (29) na vlastní kůži okouší, jaké je žít s temperamentním Italem. Přestože se o nich říká, že jsou nejlepšími milenci, dovedou někdy i pěkně zatopit pod kotlem a ztropit slušnou scénu. Francesco Carrozzini nebude jiný. A jelikož Lana není z těch, co ustrašeně sedí v koutě, než se bouřka přežene, dočkali se v pondělí někteří cestující na letišti v Los Angeles pořádné partnerské hádky.

„Pohádali se v terminálu Delta na letišti v Los Angeles,“ kápla božskou jedna ze zpěvaččiných kamarádek pro New York Daily News. „Lana nakonec skončila v slzách, bojovala s přítelem. Vypadalo to na velmi vážnou hádku. Byla dost vystresovaná a naštvaná,“ popsali scénu očití svědci.

Na veřejnost románek mezi zpěvačkou a módním fotografem, jenž je synem šéfredaktorky italské mutace časopisu Vogue Franky Sozzani, prosákl loni v červnu. Konec loňského roku přitom dvojice strávila na dovolené v Karibiku, kde ještě všechno vypadalo idylicky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám