Hlavní obsah
Článek

Herec Johnny Depp se třicet let po rozvodu znovu ožení. Ačkoli se ho pokoušely dostat do chomoutu také Jennifer Grey, Vanessa Paradis či Winona Ryder, podařilo se to až herečce Amber Heard. Tu si vezme příští týden na Bahamách, kde Johnny vlastní soukromý ostrov s luxusní rezidencí.

Svatba pro padesát hostů je naplánována na 7. a 8. února. Přestože bude svatebčanů jen skromné množství, ostrov je tak malý, že se na něj všichni nevejdou. Řada jich tak bude ubytována na Deppově opulentní jachtě.

Na svatbě nebudou chybět ani hercovy děti, patnáctiletá Lily-Rose a dvanáctiletý Jack, které má s bývalou partnerkou Vanessou Paradis.

„Amber natáčí film v Londýně a Johnny se připravuje na další Piráty z Karibiku v Austrálii. Takže tento víkend je jediný čas, kdy se můžou všichni potkat,“ píše New York Post, který Deppovu svatbu prozradil.

Osmadvacetiletá Amber bude mít šaty od londýnské návrhářky Stelly McCartney. Jednapadesátiletý Depp byl v letech 1983 až 1985 ženatý s Lori Ann Alisson. Heard tak bude jeho druhou ženou.

Reklama

Další články

Načítám