Hlavní obsah
Článek

Už to nebude trvat dlouho a Roman Vojtek (52) se stane podruhé otcem. Ke čtyřleté dcerce Editě přibude do rodiny konečně i dědic jména. To, že budou mít chlapečka, se manželé Vojtkovi dozvěděli už před pár měsíci, takže když jsme je potkali při výběru kočárku pro miminko, růžová se rozhodně neřešila.

Na Tereze Vojtkové nebylo při zdlouhavém vybírání těhotenství téměř vidět. "Mám nahoře sedm kilo, ale já moc nepřibrala ani při prvním těhotenství," krčila rameny Tereza, která je sice v osmém měsíci, ale kdyby jezdila MHD, zřejmě by ji nepouštěli spolucestující ani sednout.

Pro miminko nakonec zvolila praktickou černou barvu kočáru, ke kterému se budou hodit všechny doplňky. Sice si prohlížela i jiné barevné kombinace, ale pak to vzdala. "Kdysi býval jen jeden druh kočárků, třeba ty, co se objevily ve Vyprávěj," nostalgicky vzpomínal na to, jak to měli budoucí rodiče kdysi jednodušší s výběrem, Roman.

Nad jménem pro budoucího syna manželé ještě váhají. "Určitě to bude české jméno, ale sami ještě přesně nevíme, pro které se rozhodnout. Ale Vojtěch to nebude, to bychom mu neudělali," přiznali s tím, že do jména pro brášku bude mít co mluvit i malá Editka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám