Hlavní obsah
Článek

Když už Pavel Soukup vyrazí do společnosti, doprovází ho většinou jeho manželka a dcery. Ani na premiéře snímku Mortdecai: Grandiózní případ tomu nebylo jinak. Herci, který je známý kvůli svému zastřenému hlasu hlavně jako dabér, opět dělala společnost žena Isabela a dcery Patricie a Pamela.

Rodina s doprovodem byla tak velkou skupinkou, že zabrala značnou část řady pro VIP hosty v kině Lucerna. „Krimikomedie nikdy nezklame. Tady bylo napětí i humor, až černý, což mám rád. Jednoznačně se mi to líbilo. Je to film, který časem vyzraje. Ideální pro relaxaci. Doporučuji k němu dobrou večeři, skleničku vína a hurá do sálu. Odejdete osvěženi,“ pochvaloval si herec.

Soukup před projekcí pobíhal po foyer jako čamrda, zdravil se se svými přáteli Bohušem Matušem a Marianem Vojtkem. Dokonce pózoval se stylizovaným knírkem na špejli, což mělo odkazovat na hlavní postavu snímku.

Celkový zážitek z večera mu však pokazila malá 'nehoda'. Před promítáním filmu Soukup navštívil pánské toalety, kde nešťastně zavrávoral a málem upadl na jednoho z mužů vykonávajících potřebu. Snad šlo jen o chvilkovou nevolnost a nic závažného, co by mělo spojitost s jeho nedávnými zdravotními komplikacemi (herec prodělal zánět slinivky a utekl hrobníkovi z lopaty po prasknutí vředu), v tom není.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám