Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme zpovídali Simonu Krainovou (51) v době, kdy na Slapech po letech točila nový film - Vybíjenou, tak kráska hýřila optimismem, a dokonce se svěřila s přáním, že by se začala věnovat více herectví. Čím víc se ale blíží premiéra filmu, který vznikl podle předlohy jednoho z bestsellerů Michala Viewegha, tím víc začíná být nervózní.

„Byla jsem na postsynchronech a viděla jsem pár záběrů. A myslím si, že mi to stačilo,” svěřila se Super.cz Krainová.

Simonu jímají velmi podobné pocity jako její kolegyni Evu Herzigovou (51) před nedávným uvedením filmu Pohádkář. Slavná česká topmodelka prý po dobu premiéry snímku seděla místo v hledišti kina na baru a čekala, jaké budou reakce diváků.

„Když jsem viděla sebe na plátně, tak jsem si říkala, že počkám, co na to řeknou moji nejbližší přátelé a lidi, kterým opravdu důvěřuju, a pak si do toho kina možná sama zajdu,” upřímně se nám přiznala Simona. „Ne že bych nevěřila filmu nebo režisérovi, ale není to příjemný pocit se vidět na plátně,” krčí rameny Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám