Hlavní obsah
Článek

Herečka Ivana Jirešová (47), která se do povědomí diváků dostala coby barmanka z oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě, si nikterak nepotrpí na plastické vylepšování svého těla a snaží se jít co nejvíce přírodní cestou. Ale když ji nedávno svým výrokem o stáří vyděsila režisérka, začala nad sebou přemýšlet.

„Pro mě patří péče o tělo i o duši mezi prioritní záležitosti, proto si ji chci vždy trochu zpestřit kvalitními produkty,“ přiznala herečka, která miluje přírodní věci bez zbytečných chemikálií a nejlépe ty, v nichž se používají esenciální oleje.

Není proto divu, že se ještě nedávno snažila plastické chirurgy obcházet obloukem. To se ovšem může třeba časem i změnit, protože, jak sama přiznala, stáří se prostě nedá utéct. Zvykla si i na to, že ji lidé kvůli extrémní hubenosti osočovali z anorexie.

„Většinou mi lidé říkali, že vypadám hodně mladě. Občas se spíše stalo, že mě osočovali z anorexie, což je naprostá blbost. Celý život jsem štíhlá a nejvíc na váze jsem měla před porodem a po porodu naopak byla moje váha zase nejnižší, což je docela paradox,“ míní.

To, že o ní lidé mluví v souvislosti s hubeností, už ji tolik netrápí. „Zvykla jsem si na to, protože já svoje tělo nejvíc znám. Normálně jím a svalovou hmotu na těle mám. Spíš mě potrápila jiná věc. Nedávno mi paní režisérka Lída Engelová, kterou jsem patnáct let neviděla, řekla: ´Ježíši Kriste, ty vypadáš. Seš hubená, máš kruhy pod očima, vrásky a vypadáš starší!´ No a já jsem z toho měla hroznou depku a nad tímhle jsem začala dost přemýšlet.“

Zda se vrhne do botoxu či jiné omlazující metody, to sama ještě rozhodně nemůže říct, ale jisté je, že pro ni elixírem mládí a šťastného života je a vždycky bude jóga. Klidně by se časem stala učitelkou jógy.

„Kapacita mého času by na to asi stačila, ale zatím bych ji předcvičovat nechtěla. Přišla bych o to své učení. Já si hlavně užívám, když mě někdo vede, a já se věnuji jen tomu ´oživování všech mých buněk´. Na to být dobrým učitelem musí mít člověk nadání a charizma. Netvrdím, že se do toho nikdy nepustím. Nedávno mi jeden jogín řekl, že bych učit jógu měla, tak uvidíme,“ nechává si otevřená vrátka Jirešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám