Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Absolonová (47) je známá tím, že se do všeho vrhá naplno. Patří k našim nejvytíženějším zpěvačkám a pracovní povinnosti bere nadmíru svědomitě. A protože se nestydí za své přirozené půvaby, klidně se na sociální síti pochlubí fotkou bez make-upu.

Přepracovaná zpěvačka tentokrát zveřejnila snímek, na němž je nejen bez špetky líčidel, ale také s pořádně rozcuchaným účesem. Sama sebe proto označila za bubáka. A my se jí ani nedivíme, protože při takovém pracovním tempu by jako bubák vypadal úplně každý.

„Kostýmová zkouška, zkouška na Evitu v divadle, nahrávání ve studiu, korepetice s panem profesorem a ještě jedna zkouška s Ondrou Hájkem na vystoupení. Výraz na fotografii vystihuje, co si o tom všem myslím,“ prohlásila zpěvačka pod snímkem s vypláznutým jazykem.

„Omlouvám se, momentálně vypadám jako bubák furt, nestíhám si na ksicht malovat obličej,“ dodala vzápětí Monika, která energii dobíjí prostřednictvím lásky. Momentálně je už nějaký ten pátek až po uši zamilovaná do kladenského hokejisty Tomáše Horny.

Myslíte si, že Monika Absolonová opravdu vypadá jako bubák?
Ano, na té fotce vypadá příšerně
22,9 %
Ne, sluší jí to, je to vtipná momentka
77,1 %
Celkem hlasovalo 7178 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám