Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mít vlastní kalendář je v českých luzích a hájích velká móda. Svůj kalendář pro rok 2015 má také zpěvačka Kristina. Její obdivovatelé se sice nedočkají žádných aktů, ale spíše poměrně decentních snímků, rozhodně je ale na co koukat. Kristina může díky své hladké tvářičce s klidným svědomím konkurovat profesionálním modelkám.

Její postava také není vůbec k zahození. Interpretka hitů Horehronie, Jablčko či Rozchodový reggaeton se před focením nějak zvlášť neomezovala v jídle, ale jistá změna režimu přece jen nastala. „Tvrdou dietu jsem nedržela, ale snažím se vždy před focením, anebo v průběhu dne, kdy fotím, omezit pečivo, sladkosti, smažené a majonézové saláty. Celkově si dávám pozor na to, abych jedla zdravě. Když nemám disciplínu, tak mi to tělo dává ihned pocítit,” říká Kristina, která chodí čtyřikrát týdně cvičit. „Po tréninku se vždy cítím jako nový člověk,” říká kráska.

Kristina na fotkách hrdě ukazuje nohy. Některé partie jejího těla prý ale mají rezervy. „O některé části těla se musím více starat. Ze začátku jsem cvičila ve fitku s trenérkou, ale v poslední době cvičím doma ověřené cviky. Nebo se inspiruji cviky, které praktikují modelky Victoria's Secret."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám