Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) poprvé od porodu dcery Claudie ukázala své tělo v plavkách. Konečně je spokojená se svojí postavou a nebojí se ji vystavit. Kateřina nedávno nafotila s manželem Martinem Tůmou odhalené fotografie do Playboye, ale ty pak prošly důkladnými retušemi.

Nyní předvedla své křivky znovu. A tentokrát ukázala fotografie bez jakéhokoli zásahu grafika! Kateřina má postavu lepší než před otěhotněním. "Cvičím, nejím a nejvíc hubnu péčí o dceru," prozrazuje.

S manželem Martinem Tůmou se vydali na první dovolenou bez skoro roční dcery Claudie. Týden si užili na luxusní loďi. "Naše plavba se jmenovala Poklady středozemního moře. Vyplouvali jsme z italského Janova. Potom jsme zamířili do Neapole, Palerma, Tunisu, na Mallorcu, do Barcelony a zpět do Janova. Považuju to za jednu z nejkrásnějších dovolených, které jsem doposud zažila," řekla Super.cz Kristelová.

"Měli jsme výhled na moře. Denně jsme si dopřávali míchané drinky. Kolikrát jsem nevěděla, jestli jsou tak velké vlny nebo se houpe podlaha díky koktejlům," usmívá se moderátorka.

"Poprvé jsme byli bez dcery, šíleně se mi stýskalo, ale byla to opravdová romantika se vším všudy," prozrazuje moderátorka. "Bylo to neuvěřitelné. Na lodi byl aquapark, fitness, dráha na brusle i pro běhání, divadlo, 4D kino, restaurace, bary. Zkrátka včechno na šestnácti patrech," dodala Kateřina, která si chce cestu na zaoceánské lodi dopřát znovu. S Diamond travel se chystá na cestu po Karibiku.

"Rýsuje se kalendář, který bychom snad měli fotit právě v Karibiku. Každá fotka by vznikala v jiné zemi. Strašně se na to těším," dodala Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám