Hlavní obsah
Článek

Popová královna má po celém světě davy fanoušků, ale někteří z nich to s obdivem opravdu přehánějí. Američan Adam Guerra Madonnu (56) natolik miluje, že se chtěl stát její kopií. Výsledek ale nedopadl příliš zdařile.

Když fanatický fanoušek v 15 letech poprvé uslyšel Madonniny písně, měl o svém životě jasno. Přestože se narodil jako muž, zatoužil po tom stát se svou oblíbenou zpěvačkou. Navzdory nářkům matky, která s jeho podivným koníčkem nikdy nesouhlasila, se Adam rozhodl absolvovat 18 plastických operací, jež jej měly k Madonně připodobnit.

Za práci chirurgů sice zaplatil v přepočtu 1,8 miliónu korun, ale do dvojnice Madonny měl stále daleko. K realizaci jeho snu mu nepomohlo ani dalších 2,4 miliónů utracených za kostýmy inspirované outfity ze zpěvaččina šatníku.

„Když jsem Madonnou, vzbuzuji respekt, a nevím, kdo je vlastně Adam,“ řekl nadšený fanda, který nakonec musel se svou obsesí skoncovat. Jeho přítel Michael mu totiž dal ultimátum, že pokud své alter ego nezlikviduje, jejich partnerství skončí. Adam dal nakonec přednost lásce, ale následků plastických operací se nikdy nezbaví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám