Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Bagárová (29) si aktuálně užívá za velkou louží ve společnosti svého amerického přítele. Tajemstvím zahalený Američan ale není jediný, kdo podlehl jejímu kouzlu. Princezna ze SuperStar okouzlila svým půvabem a sametovým hlasem zpěváka Ezyho (37), který s ní už od konce minulého roku pracuje na novém duetu.

Píseň Na Nebe Nečekej má už svou hudební podobu a hned, jak se Bagárová vrátí z New Yorku, dojde k natáčení klipu k písni. „Myslím, že oba máme tou písní s Monikou co říct. Až při spolupráci jsem si uvědomil, že ta píseň bude mít ještě větší sílu, než jsem na začátku doufal. Něčím jsme si oba prošli a teď je ten moment něco takového vydat,“ říká Ezy, který doufá, že se jejich fanouškům bude píseň líbit.

Je zajímavé, že Ezy nejdříve spolupracoval s Benem Cristovao (36), aby pak pokračoval v práci s jeho bývalou partnerkou. „Monika je naprosto úžasná a její barva hlasu dodala písničce další rozměr,“ dodává zpěvák.

Ezy spolupracuje se stejným týmem, který zastupuje například Ewu Farnou a velké polské hvězdy. „Ezy je pop-funkový zpěvák. Pro nás je to neobvyklý projekt, který není typicky mainstreamový. Je to velký dříč s úžasným hlasem a věříme, že právě to české publikum ocení,“ říká ke spolupráci management.

Reklama

Další články

Načítám