Hlavní obsah
Článek

Prvorozenou dceru Wyatt přivítali snoubenci Mila Kunis (40) a Ashton Kutcher (46) na svět prvního říjnového dne, ale jejích fotografií se zatím objevilo pomálu. V sobotu se ale naskytla fotografům jedinečná příležitost zvěčnit rodinku pohromadě, když si vyrazila s několika přáteli na procházku podél pobřeží Los Angeles.

Holčička málem zůstala v kočárku nepovolaným očím a objektivům fotoaparátů utajena, ale když ji rodiče překládali po příjemně stráveném odpoledni zpět do auta, přeci jen se děvčátko s velkýma očima a malým nosíkem poštěstilo zahlédnout.

Dvojice se na rozdíl od jiných zaneprázdněných hollywoodských rodičů rozhodla pro výchovu bez pomoci chůvy. „Prostě chceme znát naše dítě. Chceme vědět, co dělat, když miminko pláče. Chceme vědět, kdy se jak tváří a být jí emocionálně blíž. A podle mě je jediná možnost, jak to udělat, být s ní jako jediní. Mila je navíc ta nejlepší máma. Vím, že pokaždé nevyjde všechno ideálně, ale nikdy si nestěžuje,“ pěl chválu na svou partnerku Kutcher v nedávném rozhovoru s Ellen DeGeners.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám